070-3908042 info@hartevelt.nl

LIDMAATSCHAPPEN

Ons kantoor is bij verschillende organissaties geregistreerd.

Autoriteit Financiële Markten (AFM)

De AFM houdt op grond van de wet toezicht op ondernemingen die actief zijn in sparen, lenen, beleggen, verzekeren en pensioenen. Ons kantoor is bij de AFM geregistreerd onder nummer 12015423. Voor vragen over toezicht kunt u terecht bij het meldpunt Financiële Markten via 0900 5400 540

Adfiz

Ons kantoor is lid van Adfiz. Adfiz is een branchevereniging voor onafhankelijke adviseurs in financiële zekerheid. De bij Adfiz aangesloten leden zijn onafhankelijk en vrij in de keuze van producten en aanbieders. Adfiz stelt als voorwaarde dat verzekeringsmaatschappijen geen eigendomsbelang of zeggenschap mogen hebben bij de bij haar aangesloten leden.

Klanteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid)

Wij doen ons uiterste best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Maar mocht u toch een klacht over onze dienstverlening hebben, en wij komen er samen niet uit, dan kunt u zich als particulier wenden tot het Kifid.

Kamer van Koophandel (KvK)

In het handelsregister van de KvK staan wij geregistreerd onder nummer 27096893.

Stichting Erkend Hypotheekadviseurs (SEH)

Erkenning door de SEH houdt in dat onze hypotheekadviseur(s) voldoen aan vakbekwaamheid-, en ervaringseisen. Wij zijn dan ook opgenomen in het Erkend Financieel Adviseurregister onder het nummer 16248

BBR Belangenvereniging Bedrijven Rijswijk

Peter Hartevelt is actief betrokken bij collega ondernemers in de regio Rijswijk. Sinds 2002 heeft hij een bestuursfunctie in deze belangenvereniging en heeft daardoor een groot netwerk opgebouwd in onze regio.

Heeft u vragen of hulp nodig? Bel of mail ons gerust.

© 2023 Knijnenburg Producties