Onze werkwijze

Onze werkwijze

Het draait allemaal om de klant. Zeker op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en zelfs het kopen van een huis. Dat zijn zaken die van directe invloed zijn op de welvaart van onze klanten. En daar horen persoonlijke en nauwgezette analyses en adviezen bij.

Maar ook ondernemers hebben recht op een objectief advies. Passend binnen de mogelijkheden van het bedrijf. Samen met uw accountant zoeken wij naar oplossingen voor pensioenvoorzieningen. Wij analyseren eerst grondig de bedrijfsrisico’s alvorens met een voorstel te komen. Er zijn wellicht meer oplossingen te bedenken voor hetzelfde probleem.

In onze ogen is het daarom ook onmogelijk via een website of een al dan niet gratis telefoonnummer een verzekering of financiering af te sluiten. U loopt dan namelijk een groot risico op doublures. Of juist dat er ogenschijnlijke kleinigheden onverzekerd blijven. Je leest het te vaak in de krant. En achteraf valt er niets meer aan te doen. Daar houden onze klanten niet van. En wij ook niet.