Lidmaatschappen

Lidmaatschappen

Adviseurs in Financiële Zekerheid
Een Adfiz-kantoor is onafhankelijk. Dat wil zeggen dat zij niet gebonden is aan een verzekeringsmaatschappij of andere financiële instelling. Dit stelt hen in staat u een objectief advies te geven. Zij onderzoeken de producten van verschillende verzekeringsmaatschappijen en geven het advies dat het beste past bij uw individuele situatie. Deze onafhankelijkheid is voor klanten een extra zekerheid!

Met ons lidmaatschap van Adfiz zijn wij tevens lid van het KiFiD

.Naar de website van Adfiz

Naar de website van het KiFid

Erkend Hypotheekadviseur
Hypotheekadvies moet voldoen aan hoge kwaliteitseisen: het gaat immers om het financieren van een eigen huis; één van de grootste aankopen in uw leven. Daarom hebben de gezamenlijke hypotheekaanbieders een landelijke erkenningsregeling ingesteld voor hypotheekadviseurs die aantoonbaar genoeg kennis en ervaring hebben. De Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs is verantwoordelijk voor de uitvoering van deze regeling. Bij ons bent u dus ook verzekerd van het beste hypotheekadvies.

logo-seh

 

BBR Belangenvereniging Bedrijven Rijswijk

Peter Hartevelt is actief betrokken bij collega ondernemers in de regio Rijswijk. Sinds 2002 heeft hij een bestuursfunctie in deze belangenvereniging en heeft daardoor een groot netwerk opgebouwd in onze regio.